
پروژه روشهای پیش بینی کوتاه مدت بار
فرمت فایل دانلودی: .rarفرمت فایل اصلی: doxc
تعداد صفحات: 57
حجم فایل: 603
قیمت: 15000 تومان
بخشی از متن:
پیش بینی بار به عنوان عاملی مهم در طرح توسعه و بهره بـرداری از سیستم های قدرت تلقی می شود و در واقع وسیله ای است که به کمک آن می توان درجهت بهبود وتصمیم گیری اقدام نمود . برآورد روند تخصیص منابع برای توسعه شبکه برقرسانی الزامـی است.
فصل اول
پیش بینی بار
فصل دوم
توسعه مدل پیش بینی کوتاه مدت بار الکتریکی متاثر از قیمت با اعمال قیمت واقعی بوسیله شبکه های عصبی و سیستم های خبره فازی در سیستم تجدید ساختار یافته
فصل سوم
تعیین ساعت به ساعت بار با بکارگیری شبکه های عصبی در پیش بینی میان مدت و کوتاه مدت
فصل چهارم
پیش بینی پیک بار ماهیانه و فروش انرژی برق منطقه ای زنجان در سال های 1386 و 1385 با استفاده از شبکه عصبی
منابع و ماخذ

فواصل فازی در شبکه توزیع برق
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 23
حجم فایل: 31
قیمت: 5000 تومان
بخشی از متن:
عنوان: فواصل فازی در شبکه توزیع برق
قالب: Word
تعداد صفحات: 23
شبکه های توزیع در اکثر کشورهای در حال توسعه و جهان سوم با استفاده از هادی های لخت اجرا می شوند. این در حالی است که مصرف کنندگان انرژی الکتریکی در کشورهای پیشرفته بویژه در طی چند دهه اخیر شاهد روند رو به رشد استفاده از انواع خطوط هوائی عایق شده در شبکه های توزیع هوایی می باشند.
رایج ترین انواع خطوط هوایی عایق شده در شبکه های توزیع هوایی عبارتند از:
1-هادی روکش دار Covered Conductor (CC)
2-هادی با روکش ضخیم Covered Conductor Thick (CCT)
3-کابل باندل هوایی کابل خودنگهدار (Self-suppporting Cable) در دو نوع با پوشش فلزی و با پوشش غیرفلزی
یا به اختصارABC Metallic/Non-Metallic Screened Aerial BundlledCable (M/NMSABC)
4- کابل هوایی فاصله دار Aerial Spacer Cable (ASC)
از بین موارد فوق CC و CCT بسیار مشابه می باشند. هر دوی آنها دارای هادی های مجزا هستند که با عایق پلی اتیلن کراس لینک Cross LinkedPolyethlene (XLPE) پوشیده شده اند. تفاوت اساسی CCT با CC این است که در نوع CCT ضخامت عایق، متناسب با سطح ولتاژ و سایز هادی تغییر می کند و همچنین دارای روکش خارجی از جنس پلی اتیلن سنگین (HDPE) High Density Polyethylene می باشد. نوع CC صرفاً در مقابل برخوردهای اتفاقی و کوتاه مدت دوفاز به هم یا فاز به زمین استقامت الکتریکی نشان می دهد در حالیکه CCT می تواند در مقابل تماس های طولانی مدت دوفاز به هم یا یک فاز به زمین استقامت عایقی مناسب داشته باشد.

فقر، جنسیت و جوانی
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 50
حجم فایل: 665
قیمت: 15000 تومان
بخشی از متن:
عنوان: فقر، جنسیت و جوانی، متن ترجمه به فارسی + متن Pdf لاتین
قالب: Word
تعداد صفحات: 50
فقر و باروری: شواهد و دستور کار
چکیده
این مقاله به بررسی چگونگی تأثیر فقر بر الگوهای باروری در جهان در حال توسعه معاصر می-پردازد. با در نظر گرفتن ارتباط بین فقر و باروری، ما به کاوش دربارهی یک مقیاس از وضعیت اقتصادی، منابع دارایی خانواده پرداختیم که این تحقیقات، بر اساس نظرسنجی دموگرافیک و بهداشت در 51 کشور از سال 1990 انجام شده است. نتایج نشان میدهد که ارتباط بین فقر و باروری با توجه به مقیاس باروری مورد نظر، متفاوت است. ما نتیجه میگیریم که افتراق بسیاری بین تأثیر فقر بر آرمانهای باروری و اجرای آن آرمانها وجود دارد. تفاوت در آرمان باروری کمتر شایع است و به میزان کمتری تفاوت در اجرای آرمان وجود دارد. آرمانهای باروری منعکس کنندهی استراتژی¬سازی درباره باروری هستند که در استراتژی گستردهتری پیرامون رفاه آینده افراد و خانوادهها تعبیه شده است. به دلایل متعدد، این استراتژی، نیازمند یک ارتباط یکنواخت و هوشمندانه بین آرمانهای باروری و وضعیت اقتصادی خانواده نیست. در بررسی ادبیات فقر، ما علاقه رو به رشدی در نقش سرمایه اجتماعی و چگونگی ترمیم و نگهداری و یا کاهش فقر پیدا کردیم. ادبیات فقر میتواند پیکرهی قابل توجهی از کار بر روی باروری باشد که نقش محوری را در مورد بهرهمندی از سرمایه اجتماعی بیان میکند؛ علاوه بر این، درک ما از ارتباط بین فقر و باروری با توجه بیشتر به نقش سرمایه اجتماعی تقویت خواهد شد.

پروژه درایورهای کنترل سرعت موتورهای القائی (آسنکرون)
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 132
حجم فایل: 10826
قیمت: 25000 تومان
بخشی از متن:
پایان نامه درایورهای کنترل سرعت موتورهای القائی ( آسنکرون ) به همراه شبیه سازی در نرم افزار MATLAB بصورت کامل و صفحه بندی شده در 132 صفحه به همراه نتایج شبیه سازی و تجزیه و تحلیل آن در 23 صفحه با موضوعات زیر ویرایش و تهیه و تنظیم گردیده است.
فصل 1-ساختمان موتورهای القایی
فصل 2- بررسی نحوه صرفه جویی در انرژی با استفاده از درایور
فصل 3- مدل های کنترلی در درایور ها
فصل4-انواع کنترل سرعت موتورهای AC
فصل 5- اصول کار درایورهای شرکت برنا الکتریک
فصل 6- کلید های الکترونیک قدرت SCR و IGBT
فصل 7- شبیه سازی در نرم افزار MATLAB
منابع و مآخذ

فساد اداری
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 7
حجم فایل: 42
قیمت: 2100 تومان
بخشی از متن:
عنوان: فساد اداری
قالب: Word
تعداد صفحات: 7
در دنیای امروز که جامعه مصرفی لقب گرفته، رشد بی رویه نیازهای مادی و گرایش انسان ها به برطرف نمودن هر چه بیشتر نیازهای مادی سرعت بیشتری گرفته و در این میان پول حرف اول را برای برطرف نمودن این نیازها می زند. برای انسانی که امکان افزایش درآمد بیشتر برایش میسر نیست و راه های مشروع کسب درآمد بیشتر نیز بر او بسته است، چه راهی وجود دارد که او بتواند بر رفع نیازهای روبه رشد زندگی فائق آید؟
تحقیقات گوناگون صورت گرفته بر روی میزان نیاز و درآمد افراد جامعه به ویژه کارکنان، حکایت از این دارد که با گذشت زمان و افزایش بی رویه تورم در سال های اخیر، نه تنها سطح درآمد نتوانسته بر سطح نیازهای مادی غلبه کند، از حرکتی نزولی (نسبت به رشد نیازهای مادی) برخوردار شده است.
با شکل گیری چنین شرایطی، طبیعی به نظر می رسد که در عرصه رقابت های اجتماعی ناعادلانه، افراد تلاش کنند تا از طریق مسیرهای غیر معمول و غیر قانونی به مقاصد و اهداف شخصی دست یابند که حکایت از یک جهش اجتماعی برای بروز فساد در جامعه است.
اگر چه جامعه ایران، جامعه ای توام با گرایش های مذهبی و ملی است که همه آن ها فساد را پدیده ای زشت شناخته اند و همواره تاکید بر مبارزه با آن کرده اند، با این حال شاهد این هستیم که شیوع فساد در جامعه مسیر بسیاری از پیشرفتهای اجتماعی و ملی را بسته و هزینه های هنگفتی را بر دوش کشور و در نهایت مردم گذاشته است که یکی از مهم ترین آن ها، افزایش فاصله طبقاتی میان طبقات اجتماعی غنی و فقیر است.
احساس عدم وجود عدالت اجتماعی در نگرش ها و ذهنیات افراد موجب می شود که اعتقاد به نظام اجتماعی کنترل روانی افراد بر روی رفتار خود، که نقش مهمی در آلوده شدن کارکنان به فساد اداری دارد کم شود.

فرآیند بودجه ریزی در سازمان تامین اجتماعی
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 34
حجم فایل: 33
قیمت: 6000 تومان
بخشی از متن:
عنوان: فرآیند بودجه ریزی در سازمان تامین اجتماعی
قالب: Word
تعداد صفحات: 34
چکیده
مقاله حاضر مسائل مربوط به بودجه و بودجه ریزی در سازمان تامین اجتماعی را مورد بررسی قرار می دهد. در این راستا ابتدا کلیاتی در خصوص بودجه، نظیر: تعاریف بودجه، سیر تکوین بودجه، ضررورت و اهمیت بودجه، ارائه وسپس روند بودجه ریزی در سازمان تامین اجتماعی از مرحله تهیه و تنظیم، تا مرحله نظارت و کنترل بر بودجه مورد بررسی قرار گرفته و در ادامه نیز کاستی های نظام فعلی بودجه ریزی سازمان مورد بررسی قرار گرفته است. بر این اساس در این مقاله مسائل مربوط به بودجه و بودجه ریزی در سازمان تامین اجتماعی مورد بررسی قرار می گیرد. برای این منظور مطالب این مقاله در دو بخش جداگانه تهیه شده است. در بخش اول مقاله، کلیاتی در خصوص بودجه و بودجه ریزی و نقش و اهمیت ان در سازمان ها، تعریف مسئله، اهداف تحقیق، روش تحقیق، ارائه خواهد شد. در بخش دوم، فرآیند بودجه و بودجه ریزی در سازمان تامین اجتماعی مورد بررسی قرار می گیرد.
کلمات کلیدی: بودجه، بودجه ریزی، نظام بودجه، کنترل بودجه، ضرورت بودجه
مقدمه:
کمیابی موضوعی است که از آغاز حیات بشری همراه آن بوده است. انسان در طول زندگی خود همواره آمال و آرزوهای مختلفی داشته است اما محدودیت منابع آنها را مجبور کرده که تنها قادر به پاسخگوئی تعداد محدودی از آنها باشد و از این رو همواره مجبور به انتخاب بهینه بین اهداف خود بوده است. چنین امری در خصوص بنگاه های اقتصادی و نیز دولت ها مصداق دارد. به این معنا که شرکت ها و دولت ها مجبور بوده اند بین اهداف و سیاست های متنوع خود، متناسب با محدودیت منابع خود تنها نسبت به عملی کردن تعداد محدودی از آنها اقدام کند. بر این اساس از همان آغاز حیات بشری، استفاده بهینه از منابع، مد نظر بوده است. چرا که منابع کمیابند و ضرورت ئارئ این منابع کمیاب به نحو احسن اداره شوند. همانطور که یک خانوار باید بین درآمدها و هزینه های خود تعادل ایجاد کند، دولت یا هر بنگاه اقتصادی نیز ملزم به دخل و خرج خود می باشد. لذا علم اقتصاد به منظور اداره منابع محدود به وجود آمده به نحوی که در تعاریف اولیه ای که از اقتصاد به عمل می آید، اقتصاد را علم تخصیص منابع محدود بین اهداف رقابتی دانسته اند و بودجه را نیز ابزار تحقق این هدف در سازمان ها و دولت ها برشمرده اند. در این دیدگاه بودجه به صورت تبدیل منابع مالی به اهداف انسانی تعریف می شود.

عوامل موثر در انتخاب رشته مدیریت صنعتی در بین دانشجویان
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 85
حجم فایل: 156
قیمت: 8500 تومان
بخشی از متن:
عنوان: پژوهش عوامل موثر در انتخاب رشته مدیریت صنعتی در بین دانشجویان
قالب: Word
تعداد صفحات: 85
چکیده
پژوهش حاضر بررسی عوامل موثر در انتخاب رشته مدیریت صنعتی در بین دانشجویان گروه مدیریت صنعتی دانشگاه قم می باشد. بدین منظور پرسشنامه ای 10 آیتمی بر اساس نتایج یک تحقیق مقدماتی با سوالات باز برای بررسی عوامل موثر درانتخاب رشته مدیریت صنعتی تهیه شده است که پس ازبررسی روایی پرسشنامه، پایایی آن با اجرا بر روی 100 نفر از دانشجویان گروه مدیریت صنعتی دانشگاه قم بررسی گردید،روش تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی بوده است بر طبق نتایج آزمون تحلیل عوامل موثر، از سه عامل شغلی، خانوادگی دوستان و فردی تشکیل شده است افراد اگر با فراهم بودن شرایط لازم با آگاهی و از روی علاقه به تحصیل بپردازند قطعا جامعه ای پویا و خودکفا را پدید خواهند آورد که در آن خوشبختی و رضایتمندی را می توان در زندگی افراد جستجو کرد. با این حال نبود علاقه به رشته تحصیلی میتواند تنها یکی از دلایل مهم بیانگیزگی و افت تحصیلی دانشجویان باشد. در این مقاله به منظور بحث و بررسی پیرامون چالش ها و فرصت های نظام آموزش عالی در تامین نیازهای مهارتی نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار، عوامل موثر به دو گروه درونی و بیرونی تقسیم می شوند و سپس تشریح جزئیات هر گروه صورت می گیردباتوجه به تعدد عوامل موثر بر اشتغـال فارغ التحصیلان رشته مدریت صنعتی باید برای حل این معضل از کلیه سازمانهای مرتبط به منظور تهیه و اجرای یک طرح جامع و فراگیر در زمینه اشتغال استفاده شود. آنچه که در تدوین طرح فوق باید مدنظر قرار گیرد. توجه به عوامل اصلی موثر بر اشتغال فارغ التحصیلان رشته مدیریت صنعتی و مسئولیت دادن به سازمانهای مرتبط با آن استپس از بررسیهای فراوان و تجزیه و تحلیل اطلاعات و بررسی عوامل مهم در این باره می توان اینگونه ابراز داشت که دانشجویان با آگاهی کافی وارد دانشگاه نشده اند و نیز والدین آنها در انتخاب آنها نقش مستقیمی داشته اند و نیز نگاه مدرک گرایی موجب آن گردیده است تا مسئله علاقه اندکی نادیده گرفته شود و همین طور عدم توجه به آینده و بازار کار رشته و نیز عدم توانایی اساتید در جذب و علاقه مند کردن دانشجویان نشان می دهد که در مجموع و به طور نسبی میزان علاقه دانشجویان نسبت به رشته تحصیلی خود در سطح پایین قرار دارد.

پروژه مالی فارکس
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 89
حجم فایل: 285
قیمت: 15000 تومان
بخشی از متن:
عنوان: پروژه مالی فارکس
قالب: Word
تعداد صفحات: 89
چکیده
نخستین خشت تجارت با انجام اولین معاملات پایاپای بر زمین خاکی نهاده شد. با گذشت زمان مشکلات موجود از جمله حمل و نقل کالا موجب شد که این روش به معاوضه کالا با اشیاء قیمتی نظیر طلا و نقره تبدیل شود و این پایه ای شد برای ضرب سکه. روند تبادلات تا به جایی پیش رفت که در قرون وسطی منجر به چاپ اسکناس شد. اما مشکل موجود در این زمینه، انتخاب پشتوانه مناسب برای چاپ اسکناس بود. اساس کار بر این بود که به ازای میزان طلایی که هر کشور داشت، می توانست اسکناس چاپ کند و هر شخص می توانست در ازای اسکناس از بانک طلا دریافت کند. اگر در یک زمان مراجعه کنند گان زیادی تقاضای تبدیل اسکناس به طلا می کردند، خزانه تخلیه شده و میزان تورم افزایش می یافت.
بزرگترین مشکلات سیستم ( طلا پشتوانه پول ) همین عدم کنترل پول بود. استاندارد تبادلات ارزی در این زمان توسط نماینده ارشد سیستم اقتصاد بین المللی تعیین می شد و بدین طریق، ارزهای مختلف ارزش گذاری می شدند. به عبارتی نرخ طلا، موجب افزایش یا کاهش نرخ ارزهای مختلف می شد. به دلیل مشکلات فراوان این سیستم، در جولای 1944، کشورهای متحد شامل آمریکا، بریتانیای کبیر و فرانسه طی کنفرانسی که در برتون وودز بر پا شد، پیمانی به تصویب رساندند. در این پیمان که با نام برتون وودز معروف شد، یک ارز مشترک که دلار بود انتخاب و ارزهای دیگر برحسب دلار ارزشگذاری شدند. برای مشخص کردن ارزش دلار از طلا استفاده می شد، بدین صورت که ارزش هر اونس طلا 35 دلار تعیین شد.
این پیمان باعث تک قطبی شدن اقتصاد جهانی شد. در این پیمان کشورهای عضو پذیرفتند که محدوده تغییر ارزش ارزهای خود را در صد مشخصی ( کمتر از 10% ) در نظر بگیرند و تغییرات بیشتر از محدوده را مهار کنند. این سیستم تا سال 1967 استفاده می شد تا اینکه در این سال شخصی به نام پروفسور ( میلتون فریدمن ) به بانک شیکاگو مراجعه کرد و زمانیکه ارزش پوند کم شده بود در خواست وام پوند کرد. به عبارتی وی در نظر داشت که از افزایش نرخ پوند استفاده کرده و سود ببرد ( یک موقعیت BUY )، اما بانک با اعطا ی وام مخالفت کرد و پیمان برتون وودز نقض شد. گسترش بازار جهانی و تبادلات ارزی باعث شد که رفته رفته پیمان برتون وودز اعتبار خود را از دست بدهد و درسال 1979 کمیته اقتصادی اروپا سیستم جدیدی با نام سیستم مالی اروپا که باعث ثبات ارزهای اروپایی می شد، ارائه کرد.
فصل اول: تاریخچه
1-1- تاریخچه پول و تبدیل پول
1-2- تاریخچه توسعه و گسترش بازار فارکس
1-3- تاریخچه پول و تبدیل پول
1-4- چگونگی معامله
1-4-1- نرم افزارهای معاملاتی
فصل دوم: تعاریف
2-1- تعریف فارکس
2-2- تعریف بازار فارکس
2-3- شاخصهای اقتصادی
2-3-1- مکان بازار تبادل ارز (فارکس)
2-3-1-1- ویژگیها بازار تبادل ارز (فارکس)
2-3-1-2- زمان بازار تبادل ارز (فارکس)
2-3-1-4- علل تبادلات پولی
2-3-1-5- جفت ارزهای اصلی
2-3-1-6- جفت ارزهای غیر اصلی
2-3-2- روشهای معاملاتی
2-3-3- چند نوع از ویژگیهای جذاب بازار فارکس
2-3-3-1- نقدینگی
2-3-3-2- سرعت
2-3-3-3- قابلیت دسترسی
2-3-3-4- قوانین انعطاف پذیر سیستم معاملاتی
2-3-3-5- ارزش(بها)بازار
2-3-3-6- پیشنهادات تک نرخی
2-3-3-7- گرایش بازار
2-3-3-8- بودجه احتیاطی
2-3-3-9- سیستم تجارت با بودجه احتیاطی
2-3-7- شرکت کنندگان در بازار
2-3-4-1- بانک ها
2-3-4-2- ابر شرکت های چند ملیتی
2-3-4-3- بانک های مرکزی
2-3-4-4- hedge funders (پوششگران ریسک سرمایه)
2-3-4-5- کارگزاران معاملات ارز
2-3-5- بازار معاملات ارز و سایر بازار های مالی
2-3-6- بازیگران بازار فارکس
2-4- بروکر
فصل سوم: خصوصیات فارکس
3-1- مزایای فارکس
3-1-1- ویژگیهای خاص این بازار
3-1-1-1- ساعته بودن بازار
3-1-1-2- مارجین
3-1-1-3-نقد بودن بازار
3-1-1-4-مدیریت ریسک
3-1-1-5- تمرکز کافی
3-2- خصوصیات برتری بازار فارکس نسبت به بازارهای دیگر
3-2-1- دسترسی آسان به بازار
3-2-2- پایین بودن هزینه مبادلات
3-2-3- دو طرفه بودن
3-3-3- اعتبار مضاعف و اهرم یا LEVERAGE
3-3-4- عدم پرداخت مالیات
3-3-5- نقدینگی بالا و حجم وسیع معاملات
3-3-6- زمان مبادلات ارزی در فارکس
3-4- واحد معاملات در بازار فارکس (LOT)
3-4-1- مهمترین و رایجترین ارزهای مورد معامله در بازار فارکس
3-4-2- ارز پایه و ارز متقابل
3-4-3- جفت ارزهای مستقیم و غیر مستقیم
3-4-4- اعتبار مضاعف به سرمایه
3-5- تعریف شعار
3-6- روانشناسی معامله موفق
3-7- ویژگیهای یک معامله گر موفق
فصل چهارم: نحوه کار فارکس
4-1- بروکر ( کارگزار)
4-2- نرم افزار یا پلت فرم معامله
4-2-1- متاتریدر
4-2-2- حساب مجازی
4-2-3- حساب حقیقی
منابع

عوامل تاریخی گسترش بدحجابی در تاریخ معاصر ایران
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 31
حجم فایل: 80
قیمت: 6000 تومان
بخشی از متن:
عنوان: عوامل تاریخی گسترش بدحجابی در تاریخ معاصر ایران
قالب: Word
تعداد صفحات: 31
گسترش اسلام تا سرزمین های جنوبی و مرکزی اروپا، از طریق شمال افریقا و آسیای صغیر، موجب هراس امپراتوران اروپایی و رهبران واتیکان شد. لذا تصمیم گرفتند مانع پیشرفت اسلام شوند که بسیار سریع و اعجاب انگیز مرزها را درمی نوردید و پیش می رفت. تحریک مغول به حمله به سرزمین های اسلامی به خصوص ایران، نیز جنگ های صلیبی که چند نسل طول کشید، تلاش هایی از قبیل تشدید اختلاف بین مذاهب اسلامی و توطئه های دیگر، در همین زمینه بوده است. جنگ های صلیبی به طور مقطعی به نفع مسلمانان بود، اما در دراز مدت، در نتیجه تماس اروپاییان با مسلمانان به رنسانس یا تجدید حیات علوم، ادبیات و هنر در غرب انجامید که انقلاب صنعتی و اختراعات و اکتشافات در زمینه های مختلف نتیجه آن بود. ممالک غربی از یک طرف برای تهیه مواد خام اولیه این صنایع و از طرف دیگر برای تأمین بازار مصرف تولید مازاد بر مصرف خود، به کشورهای افریقایی و آسیایی، از جمله ایران روی آوردند. پی آمد انقلاب صنعتی در همین جا متوقف نشد بلکه دین، اعتقاد، اخلاق و خانواده را نیز در برگرفت. «چون انقلاب صنعتی در حال گسترش، بیش از هر زمان به کارگران و مدیران تحصیل کرده نیاز داشت، طبقه جدید برای مدارس، کتاب خانه ها، و دانشگاه ها به مقیاسی که به سختی در گذشته خواب آن هم دیده می شد، پول خرج می کرد، هدف تربیت استعداد فنی و محصول فرعی این کار، گسترش بی سابقه دانش غیرمذهبی بود… . این تحولات در علوم و تمایلات مشابه در فلسفه، با شرایط اجتماعات شهری و افزایش ثروت ترکیب شدند تا معتقدات مذهبی را ضعیف کنند.
فهرست:
مقدمه
تأسیس و ترویج مدارس دخترانه
تاریخچه مدارس دخترانه در ایران
چگونه شکل گرفتن نخستین مدارس دخترانه
نقش انجمن ها و مجامع زنان
نشریات زنان
علل عقب ماندگی زنان
مقابله با آداب اسلامی
الگوی زنان ایرانی
حجاب مشکل اصلی زنان
هفدهم دی؛ روز به سر آمدن کاسه صبر استعمار
بعد از کشف حجاب
منبع

قصه پر غصه طلاق
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 10
حجم فایل: 45
قیمت: 3000 تومان
بخشی از متن:
عنوان: قصه پر غصه طلاق
قالب: Word
تعداد صفحات: 10
از بدو خلقت انسان، همواره زنان و مردان، با تشکیل کانونی به نام خانواده، عمری را در کنار هم گذرانده و فرزندانی در دامان پر مهر خود پرورش داده و از این جهان رخت بربسته اند. در یک نگاه ظاهری متوجه می شویم که عناصر اصلی تشکیل دهنده خانواده، یک زن و یک مرد است که مطابق آداب و رسوم اجتماعی خویش با یکدیگر پیوند زناشویی بسته اند و بعد فرزند یا فرزندانی بر جمع آنها افزوده شده است.
شاید بتوان در یک تقسیم بندی کلی زندگی انسان را به دو بخش اساسی تقسیم کرد. این دو بخش شامل دوران مجردی و دوران متأهلی است. متأهل کسی است که ضمن تعهد به شخصی دیگر و پایبندی به این پیوند وظایف و حقوقی را بر عهده دارد.
در هر حال چه ازدواج را پیوند میان دو روح تلقی کنیم و چه آن را صرفاً قراردادی اجتماعی بدانیم، دارای تأثیرات اساسی در زندگی فرد و اجتماع است. اساسی ترین و آشکارترین کارکرد ازدواج بقای نسل است و علاوه بر آن کارکردهای دیگری نیز بر آن مترتب است. طبیعی ترین شکل خانواده همین است که هیچ عاملی جزء مرگ نتواند پیوند زناشویی را بگسلد و میان زن و شوهر جدایی بیفکند. اگر ازدواج را قراردادی بین دو شخص برای زندگی مشترک بدانیم، این قرارداد همواره دائم نیست و گاهی بنا به دلایلی فسخ می شود. جریان فسخ قرارداد بین یک زوج را اصطلاحاً طلاق می گویند.
هیچ دختری در آغاز زندگی و در پای سفره عقد تصور نمی کند ممکن است روزی مشکلات چنان بر او غلبه کنند و شرایطی بر او تحمیل شود تا دادخواست طلاق داده و به زندگی مشترکش پایان دهد.
طلاق، احساس باخت و بازنده بودن در ارتباط زناشویی است که طرفین آن برای رهایی از این احساس، اقدام به جدایی می کنند. گاهی طلاق، تنها راه منطقی، برای حل مشکل به نظر می رسد. آنچه دارای اهمیت است، نگرش متفاوت افراد جامعه، نسبت به این پدیده است.